Ozonizare spatii destinate medicinei umane si veterinare, farmacii

Servicii dedicate de ozonizare a cabinetelor medicale, a farmaciilor, precum si a clinicilor veterinare. Prin tratarea cu ozon, incaperile sunt dezinfectate, decontaminate, dezodorizate. 100% ecologic. Doar pe baza de ozon, fara alte substante.

Pentru servicii de ozonizare adaptate preferintelor dumneavoastra, contactati reprezentantul STERILIZARE OZON.

Curatare aparate de aer conditionat cu ozon

Ozonul asigura o foarte buna curatare a aparatelor de aer conditionat. Ozonul este capabil sa distruga bacteriile aflate in filtrele si pe tubulatura aparatului de aer conditionat. Ozonul distruge inclusiv Legionella, bacterie care poate provoca o forma grava de pneumonie. O data cu curatarea instalatiei de climatizare, intreaga incapere beneficiaza de efectele tratamentului cu ozon. Recomandam curatarea instalatiei de climatizare la 6 luni sau cel putin o data pe an, inaintea sezonului cald.

Ozonizare spatii comerciale, birouri, depozite

Care este primul lucru pe care il simte clientul la intrarea in magazinul sau in biroul dumneavoastra? Mirosul este cel mai sensibil dintre simturi. Este de 10000 de ori mai sensibil decat gustul. Acuratetea cu care ne amintim un miros dupa un an de zile este de aproximativ 60%. Intr-un birou sau intr-un spatiu comercial, mirosul este perceput in mod constient de catre client, de cele mai multe ori, abia cand este unul deranjant. Nu lasa mirosurile sa devina o problema! Solutia iti este la indemana. Un miros placut este o invitatie adresata clientului de a mai ramane. Si de a reveni.

Ozonizare restaurante, cluburi, baruri, cafenele

Igiena si mirosurile sunt definitorii pentru un restaurant sau pentru orice unitate de alimentatie. Tratamentul cu ozon va dezinfecta orice suprafata cu care intra in contact. Tratamentul cu ozon va dezodoriza intreaga incapere. Ozonul va patrunde in tapet, in perdele, tapiserii, fete de masa sau alte textile, dezinfectandu-le si dezodorizandu-le. In acelasi timp si fara costuri suplimentare, instalatiile de aer conditionat vor fi igienizate.

Pentru igienizarea totala a unitatii, cereti o oferta reprezentantului STERILIZARE OZON.

Ozonizare camere de hotel, pensiuni, unitati de cazare

Cu siguranta igiena este unul dintre cele mai importante aspecte cand vorbim despre o unitate de cazare. Igiena in industria hoteliera este extrem de importanta atat ca responsabilitate a gazdei, cat si ca experienta a oaspetilor. Igiena este un criteriu de prima importanta in evaluarea serviciilor de cazare. Tratand cu ozon camerele destinate cazarii, veti impune noi standarde de igiena in domeniul hotelier. Simultan cu ozonizarea camerelor si fara cheltuieli suplimentare, ozonul va curata si aparatele de aer conditionat. Clientii dumneavoastra vor putea utiliza aerul conditionat in conditii de siguranta pentru sanatate. Ozonul distruge patogenii din filtrele si tubulatura aparatelor de aer conditionat. Legionella, o bacterie care se dezvolta in interiorul aparatelor de aer conditionat si care cauzeaza o forma grava de pneumonie, este distrusa de ozon. In urma ozonizarii, camera va ramane dezinfectata si dezodorizata. Va mirosi, realmente, ca dupa o ploaie de vara. Pentru solutii de ozonizare dedicate industriei hoteliere, contactati reprezentantul STERILIZARE OZON.

Ozonizare sali de nunti, sali de evenimente

Cu o singura operatiune de ozonizare dupa fiecare eveniment, sunt rezolvate doua importante probleme:

 • Mirosurile nu se vor impregna in tapet, decoratiuni, tapiserii sau zugraveli.
 • Toate aparatele de aer conditionat vor fi igienizate si vor functiona in conditii de siguranta pentru sanatate.

Viitorii miri vor fi incantati sa afle ca oaspetii lor vor fi primiti intr-o sala bine igienizata, iar aparatele de aer conditionat vor putea mentine o temperatura optima, in deplina siguranta pentru sanatate.

Ozonizare saloane de infrumusetare

Cand igiena este de prima importanta, tratamentul cu ozon este probabil cea mai eficienta si avansata metoda de dezinfectare a intregii incaperi si a tuturor suprafelelor. Ozonul este foarte eficient dezodorizant. Singurul miros care ramane in urma ozonizarii salonului dumneavoastra de infrumusetare este doar mirosul proaspat care se simte dupa ploaia de vara.

Pentru consultanta gratuita, contactati reprezentantul STERILIZARE OZON.

Ozonizare sali de fitness, aerobic, culturism

Ozonul elimina cu succes majoritatea mirosurilor. Mirosul de transpiratie poate fi 100% eliminat in urma unui tratament cu ozon. Ozonizarea este o solutie potrivita pentru igienizarea completa a salii de fitness, a bailor si a vestiarelor. Suprafetele cu care intra ozonul in contact sunt dezinfectate si dezodorizate. Dupa ozonizare, ozonul se va descompune in oxigen. Tratamentul cu ozon este 100% ecologic.

Ozonizare bucatarii, spatii de productie a alimentelor

Pentru solutii de ozonizare dedicate spatiilor de productie si depozitare a alimentelor, contactati reprezentantul STERILIZARE OZON.

Ozonizare subsoluri, demisoluri, spatii cu igrasie si mucegai

Va desfasurati activitatea intr-un demisol, subsol sau intr-un spatiu afectat de igrasie si mucegai? Mirosul de mucegai a patruns in toate obiectele din incapere? Spatiul in care va desfasurati activitatea este greu de aerisit?
Intai suntem datori sa mentionam ca tratamentele cu ozon nu va vor rezolva definitiv nici problema igrasiei si nici problema mucegaiului, daca nu este stopata cauza care a dus la aparitia acestora.
Tratamentul cu ozon va ajuta eficient astfel:

 • distruge categoric mirosul de mucegai sau igrasie (statut), precum si eventuale alte mirosuri prezente
 • va ucide mucegaiul de la suprafata (nu il face sa si dispara fizic de pe suprafata, daca este vizibil)
 • distruge sporii din aer
 • omoara virusii, bacteriile si fungii din incapere
 • va lasa incaperea aerisita si dezodorizata – intotdeauna, dupa folosire, din doua molecule O3 se vor forma trei molecule O2

Tratamentul cu ozon este una dintre solutiile aflate la indemana dumneavoastra pentru rezolvarea acestor probleme. Avantajul este ca ozonul va actiona atat asupra microorganismelor de pe suprafete, cat si asupra celor din aer, facand o dezinfectie totala; nu va lasa urme, reziduuri pe suprafete si nu va afecta sanatatea umana. Dezavantajul este ca incaperea trebuie eliberata de oameni, animale, si plante in timpul ozonizarii, iar apoi trebuie asteptat ca ozonul sa se descompuna in oxigen. STERILIZARE OZON doreste ca problemele pentru care sunt prestate tratamentele cu ozon sa fie rezolvate. In cazul in care tratamentul cu ozon nu este de eficienta promisa si asteptata, beneficiati de garantie, printr-o singura cerere scrisa, fara alte formalitati birocratice.

Ozonizare apartamente, case, spatii rezidentiale

Locuinta este locul in care ne petrecem poate cea mai mare parte din timp. Este locul in care suntem “acasa”. Cu totii ne ingrijim de locuinta in care traim, noi si cei mai dragi noua. Stim cat este de important sa ne simtim bine la noi acasa, sa locuim in conditii placute si de igiena deplina. Stim cat de mult contribuie igiena la un somn odihnitor. Tratamentul cu ozon al locuintei dumneavoastra este probabil cea mai avansata si eficienta tehnologie de mentinere a unui mediu deosebit de curat si placut. In urma ozonizarii, locuinta dumneavoastra va fi complet dezinfectata, hainele din dressing vor mirosi ca proaspat spalate, iar mirosurile de orice fel vor fi eliminate. Ozonul va patrunde in toate locurile altfel greu accesibile. Va intra in contact cu peretii, tavanul, lustrele, galeriile, in spatele dulapurilor. Ozonul patrunde in textile, distrugand bacterii, virusi, spori, mucegai. Astfel, perdelele, saltelele, canapelele, scaunele sau hainele de pe cuier vor fi igienizate si dezodorizate. Mirosul de animale va fi distrus. Ozonul distruge mucegaiul si, aplicat constant, contribuie la prevenirea aparitiei acestuia. Ozonul este 100% ecologic, dupa folosire revine la starea de oxigen O2. Nu afecteaza obiectele din locuinta si nu lasa reziduuri pe niciuna dintre suprafete. Ceea ce ramane este doar acel miros de “curat”. Suntem incantati sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii dumneavoastra!


Ozonizare camere nou nascuti, copii

Cu totii ne dorim ceea ce este mai bun pentru copiii nostri. Adesea, copiii sunt mai expusi decat adultii la contactarea unor boli si adeseori au o sensibilitate mai mare fata de patogeni. Nou-nascutii sunt cei mai sensibili in fata patogenilor, motiv pentru care ne ingrijim sa ii primim intr-o casa curata, salubra si ne ingrijim ca in special camera lor sa fie cat se poate de bine igienizata. Pentru o dezinfectie a camerei nou-nascutului sau a intregii locuinte, va recomandam aplicarea unui tratament cu ozon. Ozonul va dezinfecta toate suprafetele cu care intra in contact. Astfel, nou-nascutul dumneavoastra va fi primit intr-un mediu curat, dezinfectat si dezodorizat.

Ozonizare scoli, gradinite, crese, spatii de joaca

Raspandirea bolilor intre copii este o problema greu de gestionat. Ozonul dezinfecteaza toate suprafetele cu care intra in contact. Ozonul este un puternic bactericid, fungicid si virucid. Ozonul distruge majoritatea patogenilor.

Printre altele, ozonul distruge:

 • bacterii precum: E-coli, Listeria, Salmonella enteritidis, Staphylococcus aureus
 • virusi precum: Adenovirus, Rotavirus, Polio virus 1,2, 3, Cryptosporidium, Legionella, Hepatitis A, HIV

Tramentele cu ozon sunt o solutie eficienta impotriva raspandirii bolilor. Pentru a beneficia de avantajele utilizarii ozonului in scoli, gradinite, crese sau spatii de joaca, va recomandam sa contactati reprezentantul STERILIZARE OZON.

Ozonizare autoturisme

Ozonizarea autoturismului este un beneficiu extraordinar adus calitatii vietii dumneavoastra. Ozonizarea autoturismului contribuie in primul rand la starea de sanatate a dumneavoastra si a familiei dumneavoastra. Fie ca este vorba despre autoturismul personal, fie autoturismul de servici, sanatatea este tot a celor care il utilizeaza.

Cele mai importante beneficii aduse de ozonizarea autoturismului:

 • Curata instalatia de aer conditionat si tubulatura sistemului de ventilatie
 • Dezinfecteaza toate suprafetele din interiorul autoturismului
 • Dezodorizeaza. Elimina mirosurile, nu le acopera.

Instalatia de climatizare si tubulatura sistemului de ventilatie
In cea mai mare parte a timpului in care folosim masina, aerul pe care il respiram trece prin tubulatura sistemului de ventilatie si prin sistemul de climatizare. Interiorul sistemului de climatizare si ventilatie este locul perfect pentru dezvoltarea celor mai diversi patogeni. Este un loc inaccesibil pentru a fi curatat, in permanenta se face condens si este intunecos. Bacteriile, virusii, fungii sau mucegaiul sunt motivul pentru care, la folosirea sistemului de aer conditionat, ne curg ochii, ne curge nasul, tusim sau simtim diverse neplaceri la nivelul cailor respiratorii. Adeseori, din acelasi motiv, simtim ca mirosul aerului este neplacut, imbacsit, statut. Este foarte important pentru sanatatea noastra si a familiei, in special a copiilor, sa mentinem instalatia de climatizare in stare de igiena corespunzatoare. Pentru mentinerea igienei corecte a instalatiei de climatizare si ventilatie a aerului din autovehiculul dumneavoastra, recomandam ozonizarea autoturismului de doua ori pe an. Tratamentul cu ozon este cea mai eficienta metoda de igienizare a instalatiei de climatizare.

Dezinfectia suprafetelor din autovehicul
Fiecare dintre noi ne igienizam interiorul autoturismului cu o anumita frecventa. Insa, sunt unele locuri foarte greu accesibile cu metode uzuale de curatare. Ozonul, fiind un gaz, va patrunde in orice loc din interiorul autoturismului, oricat de ingust sau oricat de ascuns ar fi. Prin oxidare, va distruge patogenii de pe orice suprafata din interiorul masinii. Vara, cand adeseori temperaturile exterioare depasesc 35°C, daca parcam masina la soare, cu geamurile ridicate, temperatura din interior atinge valori de 45-50°C sau considerabil mai mult. Aerul din interior va fi asemanator celui dintr-o sera, cald si umed. Aceasta duce la inmultirea si dezvoltarea bacteriilor, aparitia fungilor si a mucegaiului , precum si la accentuarea mirosurilor neplacute. Ozonizarea autoturismului este una dintre caile de rezolvare a problemei. Satisfactia clientilor nostri ne face sa consideram ca este si cea mai eficienta metoda. Beneficiati de garantia STERILIZARE OZON.

Dezodorizare
Avem tendinta sa spunem ca in urma ozonizarii, in majoritatea cazurilor, masina miroase ca noua. Ceea ce ar putea sa para o exagerare. Dar cand o spun chiar clientii, inseamna ca este o realitate. Ozonul, prin capacitatea lui de oxidare, va distruge chimic patogenii din interiorul autovehiculului, acestia fiind o parte a sursei de mirosuri neplacute. Ozonul distruge mirosul de fum de tigara. Ozonul distruge mirosul de transpiratie. Ozonul patrunde in materialele textile. Elimina mirosurile din scaune, bancheta, plafon si fetele usilor.

Tratamentul cu ozon nu dauneaza in niciun fel autovehiculului dumneavoastra. In urma ozonizarii nu vor ramane niciun fel de reziduuri sau urme pe suprafete. Pentru serviciile prestate, beneficiate de garantia STERILIZARE OZON.

Ozonizare autovehicule transport persoane, marfa, alimente, medicamente

Suntem constienti despre importanta igienei pentru clienti. Toti clientii isi doresc sa calatoreasca in conditii de igiena si de siguranta a sanatatii lor. Dispunem de toate dotarile tehnice necesare pentru ozonizarea autovehiculelor transport persoane de orice dimensiuni – autoturism, microbus, autobuz, autocar. Efectele aduse de ozonizare autovehiculelor de transport persoane reprezinta un mare plus pentru toti clientii nostri. Prin ozonizare, mijlocul de transport va fi dezinfectat, dezodorizat si, foarte important, cu instalatia de aer conditionat igienizata.

Daca in compartimentul de transport al marfii s-a acumulat un miros urat, greu de indepartat, cu o probabilitate de peste 95%, tratamentul cu ozon este solutia. Dispunem de solutia tehnica necesara pentru ozonizarea unitatilor de transport marfa de orice dimensiuni.

Pentru transportul alimentelor, tratamentul cu ozon al compartimentului de marfa si al instalatiei frigorifice este cea mai buna solutie pentru mentinerea igienei depline. Pentru tratamente cu ozon aplicate unitatilor de transport persoane, marfa, alimente sau medicamente, contactati reprezentantul STERILIZARE OZON. In anumite situatii, tarifele pot fi reduse fata de lista de TARIFE ORIENTATIVE.

Ozonizare flote auto

Pentru tratarea cu ozon a flotei auto, contactati reprezentantul STERILIZARE OZON pentru un parteneriat. Veti beneficia de cele mai bune servicii, de preturi negociate si de garantia tratamentelor cu ozon efectuate.

Servicii de ozonizare personalizate necesitatilor dumneavoastra

Stim ca ozonul este folosit intr-o multime de domenii. Stim ca poate fi folosit in si mai multe aplicatii. Stim ca avem inca multe de invatat.

Nu este fascinant faptul ca stratul de ozon este creeat de radiatiile ultraviolete ale Soarelui, strat de ozon care ne apara tocmai de…radiatiile ultraviolete ale Soarelui? Dorim sa folosim in cat mai multe industrii capacitatea unica a ozonului de a fi cel mai puternic oxidant si totodata 100% ecologic.

Imbratisam ideile care contribuie la binele si progresul umanitatii.