Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implică înțelegerea și acceptarea acestor “Termeni și condiții”.

INTRODUCERE

Proprietarul site-ului www.sterilizareozon.ro este S.C. STERILIZARE OZON S.R.L.

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. este o societate comercială înființată în baza legii române, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Mureș, număr de ordine în registrul comerțului J26/1488/2016, Cod Unic de Înregistrare 36745945, cu sediu social în Sat Ernei, Comuna Ernei, Nr.174, Județ Mureș.

Pentru SterilzareOzon, protecția datelor cu caracter personal are cea mai mare prioritate. Pentru a citi toate informațiile importante cu privire la protecția datelor, click pe linkul urmator: Politica de confidentialitate
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.sterilizareozon.ro – imagini, texte, grafică web, logo-uri, scripturi și alte date, este proprietatea S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. și a partenerilor săi și este apărat de legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea conținutului site-ului fără acordul S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. se sancționează conform legilor în vigoare.

ACCESUL LA SITE

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. oferă utilizatorilor acces limitat în folosirea site-ului www.sterilizareozon.ro.

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. nu oferă utilizatorilor dreptul de a descărca total sau parțial site-ul.

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. nu oferă utilizatorilor dreptul de a modifica total sau parțial site-ul.

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. nu oferă utilizatorilor dreptul de a reproduce total sau parțial site-ul.

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. nu oferă utilizatorilor dreptul de a copia total sau parțial site-ul.

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. nu oferă utilizatorilor dreptul de a vinde sau revinde total sau parțial site-ul.

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. nu oferă utilizatorilor dreptul de a exploata site-ul în orice manieră și scopuri contrare intereselor societății S.C. STERILIZARE OZON S.R.L.

SIGURANȚA INFORMAȚIILOR

Site-ul www.sterilizareozon.ro folosește măsuri de securitate pentru a împiedica pierderea, deformarea, sau folosirea greșită și neadecvată a datelor care se află în gestiunea noastră.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII ÎN PRIVINȚA PRODUSELOR VÂNDUTE

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L., în calitate de proprietar și administrator al site-ului www.sterilizareozon.ro , PROMOVEAZĂ (nu vinde) produsele OzonFix disponibile pe site.

Vânzarea produselor pe site-ul www.sterilizareozon.ro se face prin afliere (afiliere = asociere, alăturare) la site-ul www.ozonfix.ro.

Site-ul www.ozonfix.ro este deținut de S.C. OZONFIX S.R.L., Cod Unic de Înregistrare RO1222285, Număr de Ordine în Registrul Comerțului J26/1986/1991.

Comanda plasată de client pe site-ul www.sterilizareozon.ro este transmisă către vânzătorul S.C. OZONFIX S.R.L. și relația contractuală va fi stabilită între client și S.C. OZONFIX S.R.L.

Proprietarul și administratorul site-ului www.sterilizareozon.ro promovează produsele companiei S.C. OZONFIX S.R.L. și nu are calitatea de vânzător. Calitatea de vânzător este a S.C. OZONFIX S.R.L.

Din momentul plasării comenzii, clientul este în relație contractuală directă cu vânzătorul produselor S.C. OZON FIX S.R.L. și se aplică prevederile contractului de cumpărare și legile aplicabile în România. Astfel, factura proformă, factura fiscală, procesarea comenzii, expedierea produselor, livrarea produselor, serviciile de garanție și postgaranție sunt emise, prestate sau asigurate de S.C. OZONFIX S.R.L.

Vânzarea produselor de pe site se face în condițiile impuse de vânzătorul S.C. OZONFIX S.R.L., iar prin plasarea comenzii clientul declară că a citit, a înțeles și acceptat condițiile contractului de cumpărare.

SERVICII DE OZONIZARE

Prestarea serviciilor de ozonizare se face de către S.C. STERILIZARE OZON S.R.L., prin personal propriu.

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.sterilizareozon.ro reprezintă doar o solicitare de prestare a unui serviciu și NU reprezintă acceptul prestatorului S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. . Solicitarea prestării unui serviciu de ozonizare se consideră acceptată în momentul în care prestatorul S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. confirmă acceptul prestării serviciului solicitat, prin e-mail sau telefonic. În unele cazuri, prestatorul S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. poate solicita plata unui avans din prețul serviciului, avans care se va scădea din prețul final al serviciului (de obicei, fără a fi o regulă, un avans se solicită în cazul în care prestarea serviciului urmează a fi efectuată în afara județului Mureș). Pentru sumele achitate în avans, S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. va emite o factură de avans, iar dupa prestarea serviciului va emite factura pentru diferența de preț.

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. iși rezervă dreptul de a refuza prestarea servicului solicitat fără să fie necesară o justificare în acest sens. O solicitare transmisă prin intermediul site-ului sau prin e-mail, la care solicitantul nu a primit răspuns în termen de 48 de ore de la transmiterea solicitării, se consideră refuzată (suntem atenți să răspundem solicitărilor primite, fie că suntem disponibili pentru prestarea serviciului solicitat, fie că nu; totuși, dacă la o solicitare nu primiți răspuns, vă rugăm să ne apelați telefonic, mai pot interveni erori tehnice din cauza cărora să nu ajungă solicitarea la noi).

Pentru a răspunde solicitării dumneavoastră de prestare a unui serviciu de ozonizare, S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. își rezervă dreptul de a solicita date suplimentare celor din formularul de comandă (date exacte despre locație, poze din interiorul spațiului sau orice altă informație care poate fi relevantă în raport cu serviciul de ozonizare solicitat).

Răspunsul la solicitarea clientului este dat în baza informațiilor furnizate de acesta către S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. și considerăm că aceste informații sunt reale. În cazul în care informațiile furnizate de client în solicitarea de prestare a serviciului nu concordă cu realitatea, iar prestarea serviciului a fost acceptată, reprezentantul S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza prestarea serviciului sau de a solicita un preț suplimentar pentru prestarea serviciului(Nu ne dorim astfel de situații. Însă trebuie specificate aceste aspecte, fiindcă în practică pot apărea diverse situații. Câteva exemple, fără a fi limitative: clientul ne transmite că umiditatea relativă a aerului este una de maxim 50%, iar la fața locului, după măsurare, constatăm că este de 65-80%, caz în care putem refuza prestarea serviciului; clientul ne transmite că mediul care trebuie ozonizat nu este cu mult praf sau alte impurități care pot afecta funcționarea generatoarelor de ozon, iar la fața locului constatăm că în aer este foarte mult praf sau alte impurități care pot dauna generatoarelor – făină, rumeguș fin, grăsimi etc; clientul ne transmite anumite dimensiuni ale spațiului, iar la fața locului constatăm că sunt dimensiuni mult diferite – ne rezervăm dreptul de a refuza prestarea serviciului sau solicitarea unui preț suplimentar).

În cazul în care datele furnizate diferă de realitatea de la fața locului, ne rezervăm dreptul de a nu restitui sau de a restitui parțial sumele încasate de S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. ca avans(vă asigurăm de buna-credință, însă trebuie să ne protejăm de situațiile în care în baza unor informații eronate/ greșite/deformate/nereale furnizate de client, ne deplasăm sute de km, iar prestarea serviciilor este imposibilă datorită acestor neconcordanțecu realitatea in datele furnizate de client).

Înainte de începerea operațiunii de ozonizare, clientul va citi, accepta și semna formularul “Comandă prestări servicii”, formular în care este specificat în ce constă și cum se acordă garanția pentru serviciile prestate. La cerere, acest formular poate fi transmis clientului în format electronic. De asemenea, este specificat prețul serviciului, preț care este ferm și nu poate suferi modificări. (Dacă informațiile furnizate în solicitarea serviciului sunt cele reale, prețul final și ferm coincide cu cel transmis ca răspuns la cererea de prestare a serviciului).

Garanția pentru serviciile prestate se acordă conform formularului de comandă și poate să difere de la un caz la altul (putem întâlni cazuri în care noi considerăm că în urma tratamentului cu ozon nu va fi rezolvată problema pentru care clientul solicită prestarea serviciului. Dar dacă clientul dorește prestarea serviciului și în acest caz, serviciul se poate presta fără să se ofere garanție).

GREȘELI DE TIPĂRIRE

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile produselor sau ale serviciilor.

În eventualitatea în care prețurile sau caracteristicile unor produse sau servicii au fost introduse greșit în bazele noastre de date sau au fost afișate greșit pe site, iar livrarea produsului nu s-a efectuat încă, în măsura în care observăm aceste disconcordanțe, vom înștiința clientul. Dacă aceste inadvertențe fac ca produsul să nu mai fie de acceptat pentru client, ne rezervăm dreptul de a anula comanda și livrarea produsului, fără ca S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. să aibă o răspundere față de client.

GARANȚIA PRODUSELOR

Garanția produselor este oferită de vânzătorul produselor (este și producător) S.C. OZONFIX S.R.L., conform politicii sale de garanție prevăzută în contractul de cumpărare înțeles și acceptat de client la comandarea produsului.

Consultați contractul de cumpărare.

GARANȚIA SERVICIILOR DE OZONIZARE

Garanția serviciilor de ozonizare este oferită de prestatorul serviciilor de ozonizare S.C. STERILIZARE OZON S.R.L., iar felul în care se acordă și în ce constă, este specificat în formularul “Comandă prestare serviciu” , formular care va fi înmânat clientului înainte de începerea operațiunii de ozonizare, iar clientul prin semnarea lui declară că a citit, a înțeles și a acceptat conținutul formularului.

S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. își rezervă dreptul ca pentru unele dintre operațiunile de ozonizare să nu acorde garanție, iar în aceste cazuri speciale, acest aspect va fi specificat în formularul “Comandă prestare serviciu”.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.sterilizareozon.ro și societatea comercială S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. funcționează conform legilor din România.

Orice divergență/dispută/neînțelegere intervenite între client și S.C. STERILIZARE OZON S.R.L. se solutionează pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți.

Dacă înțelegerea amiabilă între părți nu este posibilă, se vor aplica prevederile legilor din România, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor de judecată din circumscripția prestatorului S.C. STERILIZARE OZON S.R.L.

DISPOZIȚII FINALE

Utilizarea sub orice formă, inclusiv comandarea și cumpărarea produselor sau a serviciilor oferite prin intermediul acestui site, implică acordul utilizatorului privind respectarea condițiilor și termenilor precizați mai sus, cu toate consecințele ce decurg din aceasta.

Dacă utilizatorul nu este de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului sau dacă nu are împliniți 18 ani ori nu are capacitate deplină de decizie în privința acțiunilor juridice, trebuie să renunțe de îndată la accesarea acestui site.